Over ons

Lennik Zwingt is een evenement dat georganiseerd wordt door Volley Groenenberg Heren, in samenwerking met de Gemeente Lennik. Reeds sinds 2009 slaan wij de handen in mekaar om Lenniks grootste feest op poten te zetten. 

Door Corona hebben onze stembanden en dansbenen wat kunnen rusten om nu opnieuw alles te geven op de 11de editie van Lennik Zwingt!

Ook dit jaar zijn Bram & Lennert van de partij. Ambiance verzekerd! Het concept blijft ongewijzigd. Zij zullen een fantastische show voorzien van authentieke tot hedendaagse meezingers.

De liedjes worden, naar gewoonte, geprojecteerd op een groot scherm. Ook dit jaar zet Groenberg zijn ecologische voet naar voren en worden de papieren boekjes vervangen door QR codes.

Volley Groenenberg Heren

Volley Groenenberg Heren is een Lennikse, recreatieve volleybalclub voor mannen dat reeds meer dan 30 jaar actief is in sporthal Jo Baetens. Tesamen plezier maken op het volleybalveld en toch tegelijkertijd mekaar sportief uitdagen om naar een hoger niveau te duwen… Dat is waar Groenenberg voor staat! No Stress, Just Fun!


Steun Goede doelen

Steun Goede Doelen - Lennik Zwingt 2019

Samen zingen en swingen doet deugd aan ons hart en dus willen wij ook goed doen voor enkele Lennikse organisaties die goed doen in deze wereld. 

Dankzij het succes van de laatste Lennik Zwingt in 2019 konden wij 4 goede doelen steunen in het prachtige werk dat ze verrichten. Elk van deze organisaties hebben hun roots in Lennik of een duidelijke band met Lennik. We kozen ervoor om Wannakam en het Kinderkankerfonds elk een cheque te geven van €750. Rainbow4Kids en Zonnestraal mochten we een cheque geven van elk €1.000.

We konden dit alleen maar doen dankzij jullie aanwezigheid op Lennik Zwingt, dus DANK U, LENNIK!

 

Meer informatie

Zit je nog met een vraag, neem dan zeker contact op!